Известие

Collapse
No announcement yet.

Още една собственичка на ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от blabla
    Първоначално публикувано от trouble
    Първоначално публикувано от blabla
    Аз да се похваля,
    след смяната на сондата ми дава разход по книжка
    11/100 градско и само на студена.
    7-8/100 извънградско на голям баир
    Много съм хепи за сега, защото преди беше на 18/100.

Обаче почна да пали винаги от 2-рия опит това с прекъсвача дето колегата съветва нещо ме е шубе да го пробвам...
    Честито колежке....тва вече е добра новина че май искаше да продаваш красавицата....
    Мерси, ама ме бъркаш с колежката от Хасково, май тя шеше да продава без още да е ходила на майстор , аз няма да я продавам, много ми е рано, още не съм се нарадвала няма и 4 месеца откакто ми я купиха , а и толкова пари дадох за основни неща, че поне малко трябва да си я покарам, харчи не харчи, ще се возиме
    На тая колежка ще и дърпаме ушите Казах й в другия форум, че най вероятно от сондата и е проблема. Тя наистина, май пръста не си е помръднала за тая кола а само пищи за разхода й. Сега на Ровър се точи и мисли, че като е 1.4 ще гори под 10л.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ми да си купи колело И от Аскюу до Арманли по хасвалта
      Rover 620Si
      Alfa Romeo 33 Feeling

Comment

Като гледам скоро не е писала в темата, може би е тръгнала по майстори все пак и ще пише после, или наистина я е продала и пише в някои друг форум вече
        Alfa 145 1.6 TS 16V '99
        Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

колежке остави сега тая алфа ами я дай малко инфо на колко години си сложи по 1 снимка на колата и 10 твой ако решиш може и да почерпиш данесе чупи . карай колата докато неспре на пътя това е моя съвет

Comment

Първоначално публикувано от gaidata
            колежке остави сега тая алфа ами я дай малко инфо на колко години си сложи по 1 снимка на колата и 10 твой ако решиш може и да почерпиш данесе чупи . карай колата докато неспре на пътя това е моя съвет
            колежката е срамежлива ...не се пъни да искаш снимка
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Като гледам и тая тема е за катенец вече
              Alfa 145 1.6 TS 16V '99
              Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Comment

хахахаха Сладури, колата си я бях оставила в Пловдив да я оправят и тази седмица ще ходя да си я взема и ще ви обадя тогава как е.
                  Отказах се да я продавам защото си ме кефи мнооо особено на дълъг път като я карах- голяма тръпка е.
                  Верно че се интересувах от РОВЪРЧЕТАТА ама се отказах нещо от тях- все пак японското си е японско
                  Така, че още съм онлайн в този форум

Comment

Първоначално публикувано от mihailenator
                    еми колелото си съм си го купила още миналата година, то само в колата неможе все пак и фигура трябва да подържаме

Comment

Първоначално публикувано от inna
                      Първоначално публикувано от mihailenator
                      еми колелото си съм си го купила още миналата година, то само в колата неможе все пак и фигура трябва да подържаме
                      Охоо... ПОДЪРЖАМЕ? Ясно... Абе знаех си, че ще излезеш някоя резачка

П.С Дано си я поверила на кадърни хора колата и да я направят както трябва... после само да й се радваш. Успех!
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                      X